Ne demek?

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen kuruluşda imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun tuzakıyoruz.

Standart ve sertifikasyonlara yarar olarak üretilmiş yangın bapları ortalama 70 kg üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bili birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri başkalık gösterebilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız metin başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Ancak bapların ne tarafa dürüst açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem de yönetmelikle şayeste şekilde imalat ve montaj fail firmalar açısından en dirimsel sorulardan biridir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının yönlü standartlara ve yönetmeliklere münasip olup olmadığını sınırlamak karınin kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın Bapsı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı benibeşer sağlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya hakikat ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Aldatmaüminyum ya da çıpa malzemeden yapılır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene görev verilir. Kullanma açısından kolay olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en birebir fiyat politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve kişi yaşamını asal düzlük, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

You güç email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found yangın kapısı at the bottom of this page.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page